MYdens T reprezintă nouă generație de cazane în condensație de pardoseală de la Cosmogas. Cu o tehnologie deosebită, pe alocuri unică, MYdens continuă aceeași linie constructiva și tehnologică a centralelor murale, dar într-o gamă de puteri industriale.

Cazanele MYdens T respectă cele mai ridicate standarde și oferă performante remarcabile raportate la consumuri mari, respectiv puteri mari, dar având dimensiuni foarte mici, compacte, comparabile mai degrabă cu un frigider, decât un cazan de puteri industriale.

Fiind continuarea centralelor murale, MYdens T continuă principiile fiabilității și a funcționării în parametri optimi pe durate de timp îndelungate, dar mai mult, și a compactității cazanelor.

MYdens T a fost dezvoltat pe verticală pentru a permite optimizarea spațiului pentru încăperile tehnice nou construite sau pentru cele reamenajate. Furnizând puteri de până la 280 kW și grație greutăților mici, ele pot fi transportate cu ușurință și poziționate în spatiile tehnice.

Toată gama este dotată cu arzătoare preamestec ecologic, ce limitează emisiile de noxe în atmosferă și contribuie, astfel, la protejarea mediului înconjurător.

Close Menu