Sistemele de tubulatura textile fabricate de societatea noastră sunt o alternativă atractivă și rentabilă fata de  tubulaturile  metalice convenționale. Ele sunt realizate  din fibre poliesterice cusute în formă de tuburi cilindrice, similare cu tubulatura spiro din tabla. Tubulatura textila  se poate  folosi  pentru a distribui aer încălzit sau răcit, chiar si in varianta de distribuție cald-rece, cu membrane de separare pentru difuzie orizontala sau verticala.

Tubulatura textile este cea mai buna alternativa din punct de vedere al costului, eficientei si esteticii fata de tubulatura clasica din tabla.

Diferita față de tubulatura metalica convenționale, tubulatura textila este proiectata și fabricata pentru fiecare proiect in parte.  Modelele pot fi sisteme simple, drepte sau cu elemente  mai  complicate, care încorporează fitinguri cum ar fi coturi cu rază, teuri si reducții  . Secțiunile sunt conectate cu fermoare  pentru a forma lungimile necesare si diametre cuprinse intre  200 mm – 1200 mm.

In industrie, educație, comercial, sport, depozitare,  industrie alimentara, tubulatura textile este cea mai buna alegere .

Costul unui sistem de tubulatura textile  este cu 20 – 80% mai mică decât tubulatura din tabla.  Există, de asemenea, economii considerabile la instalarea  un sistem textil versus tabla – de până la 10 ori mai puțin timp.

Greutatea unui sistem textil  este semnificativ mai mică decât a unui sistem de ventilație realizat din  table.

Tubulatura textile realizata in atelierul nostru de producție  a fost instalate în săli de sport, bazine de înot, birouri, restaurante, magazine, depozite , fabric, laboratoare, bucătării și facilități de prelucrare a produselor alimentare.

Close Menu