Aparate aer conditionat

Gama comercială

AUX A/C este o companie care investeste intens in gama de produse profesionale. În plus fata de gama rezidentiala de aparate de aer conditionat, AUX oferă o gama larga de echipamente comerciale cu aplicatii pentru afaceri mici și mijlocii, precum și pentru aplicatii in constructii mari si industriale.

• Sisteme Multisplit. Aceste sisteme au reprezentat o soluție emergenta pentru mediul rezidential și pentru afacerile mici, oferind o gamă largă de soluții si flexibilitate la instalare, la un cost competitiv.
• Sisteme U-Match. Sistemele AUX DC Inverter R32 U-Match constituie o serie comerciala usoara, alcatuita din unități de tip perete, caseta, duct, consola, convertibila tavan/podea, capabile sa ofere soluții complete în spații mici și medii.

Avantaje

 • instalare flexibila
 • WIFI
 • functie aport aer proaspat
 • filtre de aer optionale
 • finctionare stabila si eficienta
 • antifungus

LOGOS 06 200x106 1LOGOS 05 200x106 2LOGOS 04 200x106 1LOGOS 03 200x106 1LOGOS 02 200x106 1LOGOS 01 200x106 1

 

Catalog Produse AUX

Convertibila Podea/Tavan

U-Match DC Inverter R32, A++

Convertibilele Podea/Tavan AUX U-Match DC Inverter R32 reprezinta o aplicație compactă puternică și flexibilă, cu o serie de avantaje:

 1. Instalare flexibila, atat in plan vertical (deasupra podelei) cat si orizontal (sub tavan)
 2. Gama 2020 cu un nou panel elegant de dimensiuni reduse (205mm inaltime)
 3. Compresoarele GMCC DC Inverter permit o funcționare stabilă și fiabilă chiar și în condiții extreme de temperatură, cum ar fi -15~24 în modul de răcire și -15~52 în modul de încălzire
 4. Flux de aer 3D prin flapsuri automatizate, cu turbine de capacitate ridicata pentru volum mare de aer si cu nivel de zgomot redus pentru confort

U-Match DC Inverter R32, A++

A-Match DC Inverter R32, A++

Duct-urile AUX U-Match DC Inverter R32 din generatia 2020 sunt unitati puternice si flexibile cu o serie de noi avantaje.

 1. Volum de aer mai mare si mai puternic, cu o presiune statica variabila (monitorizata cu telecomanda fixa cu fir), nivel de zgomot redus si un design “Ultra-Slim” cu inaltime de 245mm.
 2. Patent AUX “Constant Airflow Vol”, care adapteaza turatia ventilatorului in functie de conditiile de instalare, pentru atingerea unui flux de aer constant la refulare.
 3. Design nou al camerei de presiune statica, care reduce pierderea de aer, un nou sistem de scurgere in 4 pasi si cutie de control electronica complet detasabila.
 4. Echipat cu pompa de condens, capabila sa impinga apa pana la o diferenta de nivel de 700mm
 5. Compresoarele GMCC DC Inverter permit o funcționare stabilă și fiabilă chiar și în condiții extreme de temperatură, cum ar fi -15~24 în modul de răcire și -15~52 în modul de încălzire

Casete

U-Match DC Inverter R32, A++

Casetele de tavan AUX U-Match DC Inverter R32 sunt unitati compacte, puternice și flexibile, care vin in standard o serie de avantaje.

 1. Gama 2020 cu un nou panel elegant cu refulare pe 8 directii si afisaj Led incorporat
 2. Compresoarele GMCC DC Inverter R32 confera o funcționare stabilă și fiabilă chiar și în condiții extreme de temperatură, cum ar fi -15~24 în modul de răcire și -15~52 în modul de încălzire
 3. Nivel de zgomot redus (incepand de la 36dB), optim pentru instalarea in spatii de birouri
 4. Echipat cu pompa de condens, capabila sa impinga apa pana la o diferenta de nivel de 1200mm

Tip convertbila podea/tavan

DC INVERTER A++ R32

Design compact, slim, cu o inaltime de pana la 205mm, cu posibilitate de instalare pe orizontala sau pe verticala. Filtru de praf lavabil detasabil.  Include telecomanda wireless LCD si afisaj led pe unitate.

Tip duct

DC INVERTER A++ R32

Design compact, slim, cu o inaltime de pana la 200mm. Presiune statica 10Pa cu zgomot redus, cu fitru de praf lavabil detasabil. Echipat cu pompa de condens, capabila sa impinga apa pana la o diferenta de nivel de 1200mm.  Include telecomanda wireless LCD, cat si telecomanda fixa, cu fir.

Tip caseta

DC INVERTER A++ R32

Panel elegant cu flux in 4 directii (seria compacta) si in 8 directii (seria standard). Ventilator cu zgomot redus si lamele spirale tip 3D, cu fitru de praf lavabil detasabil.  Echipat cu pompa de condens, capabila sa impinga apa pana la o diferenta de nivel de 1200mm.  Optiune de aport de aer proaspat.  Include telecomanda wireless LCD

Tip perete – seria J-Smart

DC INVERTER A++ R32

Design minimalist, cu o suprafata modulara mata, clar definita si afisaj discret tip LED.  Fitru de praf de inalta densitate si fitru antiparticule PM2.5.  WiFi 2.0 tip USB ready. Include telecomanda wireless LCD.

Tip perete – seria F

DC INVERTER A++ R32

Design elegant cu un afisaj discret tip LED si sistem de filtrare dublu.  WiFi Ready – conexiune WiFi prin modul cu memorie Flash (cu fir).  Include telecomanda wireless LCD.

Sisteme multisplit Outdoor

DC INVERTER A++ R32

Sistemele multisplit DC Inverter R32 de generatie noua, o solutie ideala pentru apartamente mari, vile si cladiri mici de afaceri. Capacitati intre 14000 si 42.000 BTU pentru unitatile externe. Pana la 5 tipuri de unitati interioare care pot fi conectate la o unitate exterioare. Compresoare DC Inverter cu o buna eficienta energetica.  Fiabilitate la racire si incalzire la teperaturi de pana la -15 grade Celsius.  Optiuni multiple de tipuri de unitati interioare: perete, caseta, duct, consola, convertibila tavan/podea, cu capacitati intre 9.000 si 24.000 BTU.

Scrieti-ne
Aveti nevoie de ajutor?
Bine ati venit la Avalon!
Cu ce va putem ajuta?