Aparate aer conditionat

Gama rezidențială

Aparatele de aer conditionat AUX sunt echipate cu unele din cele mai bune motoare de ventilator cu curent continuu din industrie, care contribuie la o eficiența generală a sistemului. Motoarele DC Inverter au un consum de energie și un nivel de zgomot redus și un control precis al rotatiilor, oferind rezultate imbunatatite semnificativ.

Avantaje

  • eficienta energetica
  • AIC WIFI
  • aer purificat
  • iFeel
  • i-Clean
  • antifungus

ALINK 200x117 1LOGOS 05 200x106 1health filters 200x117 1easy cleaning 200x117 1autoclean 200x117 1WIFI 200x117 1iFEEL 200x117 1

 

Catalog produse AUX

SERIA FZ

DC Inverter A++, R32

Seria Freedom este gama entry-level de la AUX si este echipată cu numeroase avantaje. Freedom este o serie competitiva ce respecta normele standard de eficienta energetica,
cu o unitate externa fiabila si compacta, o unitate interna cu design modern cu display tip LED si nivel de zgomot redus.

SERIA J-Smart

Premium DC Inverter A++, R32

Seria J-Smart este premiata iF Design Award 2019! Cu un design unic si ingenious, inspirat din natura, J-Smart este prima unitate modulara AUX, usor de instalat si demontat, care reduce semnificativ timpul de instalare si interventie. Suprafata panelului este de un alb mat impecabil, cu o constructie clar definita (imbinari de 0.3mm) si un display subtil tip LED.

SERIA HALO

ALL DC Inverter A++, R32

Seria HALO este produsul de top AUX pentru Europa, fiind conceput in 2019 la institutul sau de cercetare-dezvoltare din Kobe, Japonia. Intr-un design elegant japonez classic (grosime vizuala de 145mm), cu imbinari perfecte fara spatii, Halo inglobeaza ultimele tehnologii si inovatii AUX, care garanteaza eficienta, confortul si siguranta in utilizare.

Scrieti-ne
Aveti nevoie de ajutor?
Bine ati venit la Avalon!
Cu ce va putem ajuta?