Aparate aer conditionat

Sisteme ARV

ARV6 este VRF DC Full Inverter proiectat de AUX pentru a acoperi categoria principala climatizare pentru aplicatii industrial mari. Aceasta gama incorporează cele mai bune standarde din industrie in ceea ce privește eficiența energetica, prin utilizarea tehnologiei complete a compresorului DC Inverter, împreuna cu motoarele de ventilator DC fara perii, precum și numeroase sisteme care asigura flexibilitatea instalației si stabilitatea în functionare.

Avantaje

  • flexibil si puternic
  • eficienta energetica ridicata
  • instalare si mentenanta
  • stabilitate si fiabilitate
  • A-link – control inteligent

LOGOS 06 200x106 1LOGOS 05 200x106 2LOGOS 04 200x106 1LOGOS 03 200x106 1LOGOS 02 200x106 1LOGOS 01 200x106 1

 

Catalog produse AUX

Duct cu aport de aer proaspat

Unitati interioare ARV6

O unitate interioara cu o mare presiune statica cu o capacitate de pana la 56 kW.  Capacitate crescuta de tratare a aerului proaspat.  Include in standard o telecomanda wireless LCD.  Filtre de aer detasabile si lavabile

Duct de presiune ridicata

Unitati interioare ARV6

Include in standard o telecomanda cu fir si una wireless LCD.  Filtru de aer detasabil si lavabil. Echipat cu o pompa de condens care poate ridica apa pana la 500 mm.

Casete pe 8 directii

ARV DC Inverter VRF

Un design elegant ușor de instalat. Include in standard o telecomanda wireless LCD. Filtre de aer detasabile si lavabile. Echipat cu o pompa de condens care poate ridica apa pana la 500 mm.

Unitati exterioare ARV6

ARV DC Inverter VRF

Cu un design modern conceput in 2019, unitatile exterioare ARV6 Full DC Inverter au capacitati intre 8kW si 26kW pentru seria mini VRF, intre 25kW si 61.5kW pentru seria modulara si pana la 90kW pentru unitati pe platforma unica non-modulara. Puterea maxima modulara combinata poate fi de pana la 246kW (88HP).

Unitati exterioare ARV6, Modular Type

ARV DC Inverter VRF

ARV6 Modular sunt unitati exterioare pentru aplicatii comerciale mari. Unitatile modulare au capacitati individuale cuprinse intre 25kW si 61.5kW si pot fi modulate pana la o capacitate maxima de 246kW (88HP). Seria individuala (platforma unica) de unitati exterioare au capacitati de pana la 90kW.

Control Inteligent ARV6

Control de rețea cu si fara fir. Hardware de control centralizat. Software de control centralizat prin PC. Control wireless in retea. Sistemul de facturare AUX ARV, cu monitorizare independeta a consumului. Software control BMS.

Duct Slim

Unitati interioare ARV6

Un design compact si subtire pentru o instalare usoara in plafon. Include in standard o telecomanda cu fir si una wireless LCD. Filtru de aer detasabil si lavabil. Echipat cu o pompa de condens care poate ridica apa pana la 500 mm .

Convertibila Podea / Tavan

Unitati interioare ARV6

Design de ultima generatie, care permite instalarea atat pe orizontala cat si pe verticala. Include in standard o telecomanda cu infrarosu cu afisaj LCD. Filtre de aer detasabile si lavabile.

Unitati exterioare ARV6 Mini

ARV DC Inverter VRF

ARV6 Mini sunt unitati exterioare compacte non-modulare pentru aplicatii VRF de dimensiuni mici. Dimensiunile acestor tipuri de unitati sunt mici, suficient de puternice pentru a fi folosite in aplicatii rezidentiale mari sau cladiri mici de birouri, reprezentand o solutie ideala de climatizare.

Scrieti-ne
Aveti nevoie de ajutor?
Bine ati venit la Avalon!
Cu ce va putem ajuta?