Echipamente de răcire

Răcire de confort

tubulatura

Soluții pentru aer condiționat

MTA oferă o gamă extinsă de produse premium, ideale pentru numeroase aplicații de aer condiționat. Chillerele de înaltă eficiență Ecodesign SEER Tier 2 și pompele de căldură SCOP Tier 2 sunt oferite în întreaga gamă de capacități de răcire și încălzire, cu configurații spirala, spirala-inverter, șurub și șurub-inverter. Sunt disponibili agenți frigorifici cu GWP redus, inclusiv R454B, R513A și R1234ze, cu capacități de răcire de la 73 la 1499 kW. Componentele de cea mai bună calitate și o construcție robustă, dar compactă, asigură niveluri de fiabilitate notabile, iar tehnologia avansată de control cu microprocesor oferă ușurință în utilizare și control precis. Sunt disponibile configurații de recuperare a căldurii pentru majoritatea gamelor. În plus, gama extinsă de opțiuni și accesorii MTA, precum și soluțiile proiectate personal, asigură că toate cerințele specifice ale clienților pot fi satisfăcute cu precizie.

Chillere răcite cu aer

Configurațiile răcite cu aer sunt ideale pentru cele mai variate aplicații comerciale, tehnice și rezidențiale. MTA oferă modele de până la 1945 kW cu compresoare rotative, spirala și cu șurub, cu agenți frigorifici cu GWP redus R454B, R513A și R1234ze aplicați pe scară largă în întreaga gamă. Sunt disponibile atât evaporatoare cu plăci, cât și cu tuburi și învelișuri, iar majoritatea gamelor dispun de grupuri hidronice interne cu pompe integrate. Implementarea celor mai avansate tehnologii asigură niveluri optimizate de eficiență energetică sezonieră, în conformitate cu reglementările ErP. Gama largă de modele și lista generoasă de opțiuni asigură faptul că MTA poate oferi soluția potrivită pentru toate nevoile individuale.

Chillere răcite cu apă

Chillerele răcite cu apă oferă o eficiență energetică extrem de ridicată, precum și niveluri de zgomot deosebit de scăzute, reprezentând soluția ideală în cazul în care este disponibilă o sursă de apă de răcire. Configurațiile răcite cu apă sunt deosebit de potrivite pentru instalarea în interior, datorită, de asemenea, dimensiunilor lor compacte. Sunt disponibile capacități de răcire de până la 1434 kW, cu diverse game care oferă compresoare scroll, multi-scroll și cu șurub. Se oferă agent frigorific R513A, R1234ze și R410A. Numeroasele accesorii permit personalizarea în funcție de toate nevoile individuale.

Pompe de căldură

Pompele de căldură oferă atât răcire, cât și încălzire de la o singură unitate, asigurând o soluție extrem de versatilă. Gama de produse MTA are niveluri ridicate de SCOP și oferă reversibilitate fie pe partea de refrigerant, fie pe partea de apă. MTA oferă atât modele răcite cu aer, cât și cu apă, cu agent frigorific R513A, R1234ze și R410A, cu compresoare rotative, spirala sau cu șurub. Sunt disponibile capacități de încălzire de până la 356 kW (răcit cu aer) și de până la 1721 kW (răcit cu apă).

Unități de condensare și de evaporare

MTA oferă unități de condensare derivate din răcitoarele sale răcite cu aer și unități de evaporare derivate din răcitoarele sale răcite cu apă. Aceste soluții flexibile permit utilizatorului să completeze în mod independent sistemul în funcție de nevoile sale specifice.

Module free-cooling

Modulele free-cooling FC4 permit integrarea tehnologiei de răcire liberă în sistemele hidronice MTA. Configurația plug-and-play complet împachetată prezintă un microprocesor integrat și o supapă de control free-cooling. FC4 este aplicabil în cazul instalațiilor noi și al modernizărilor, permițând, de asemenea, adăugarea succesivă de module suplimentare. FC4 îmbunătățește eficiența energetică și reduce consumul de energie, acoperind capacități de răcire de la 18 la 407 kW. Modulele FC4 pot fi combinate cu toate gamele TAURUS, ARIES și PHOENIX.

Soluții personalizate pentru clienți

Dincolo de gama extinsă de configurații standard, MTA oferă, de asemenea, soluții concepute în funcție de nevoile specifice ale clienților. Acestea includ diferiți agenți frigorifici, inclusiv R1234ze cu GWP redus, produse pentru aplicații de închiriere, tensiuni speciale de 50Hz și 60Hz, configurații fără glicol, unități ambalate în funcție de cerințe specifice și soluții proiectate în funcție de nevoile explicite ale aplicațiilor. Vă rugăm să ne contactati pentru consultanță suplimentară.

Sisteme de supraveghere și control la distanta

xCONNECT de la MTA permite conectarea ușoară la rețelele BMS, LAN și Ethernet, precum și la supervizorul xWEB de la MTA. Se oferă, de asemenea, conexiune pentru smartphone-uri și tablete, plus interfață USB.