Echipamente de răcire

Răcire de proces - Chillere industriale

Chillere – Soluții pentru răcirea proceselor

Gama largă de produse MTA este perfect aliniată la nevoile pieței de răcire a proceselor, care poate acoperi controlul temperaturii produselor finite, a mediului de lucru și a fazelor și proceselor de operare. Fiabilitatea și durabilitatea ridicată sunt mărcile care au distins întotdeauna soluțiile MTA; standardele înalte de calitate și eficiența energetică excelentă asigură un impact minim asupra mediului. Numeroase produse game, cu multiple configurații, opțiuni și accesorii, asigură un sistem de răcire adaptat la nevoile specifice ale fiecărei aplicații industriale, optimizând procesul și reducând costurile.

Echipamentele de racire de tip chiller sunt esentiale pentru a mentine temperatura optima in procesele industriale. Avand in vedere acest aspect, MTA ofera chillere si solutii de racire de proces de inalta calitate, care sa se plieze perfect nevoilor fiecarei aplicatii.

Unul dintre produsele noastre de top in acest domeniu este chiller-ul industrial, un sistem eficient de racire, proiectat pentru a se integra perfect in diverse procese industriale. Acesta poate fi utilizat pentru a controla temperatura in procese precum procesarea alimentelor, producția de produse farmaceutice, aer condiționat și refrigerare, producția de produse chimice, si multe altele.

Chillerele industriale oferite de MTA Italia sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, care garanteaza o durata de viata lunga si o functionare fiabila. Acestea sunt proiectate sa functioneze in medii dure si sunt capabile sa raceasca sau sa incalzeasca o mare cantitate de fluid sau aer intr-un mod eficient si fiabil.

Daca doriti sa va asigurati ca procesele industriale sunt controlate la temperatura optima, nu ezitati sa apelati la solutiile de racire de proces oferite de MTA. Chillerele noastre industriale sunt echipamente de inalta calitate, care vor raspunde cu succes nevoilor si asteptarilor dumneavoastra.

Avantaje

  • functioneaza 24/7 an de zile
  • schimbator de caldura in vasul tampon – brevetat
  • solutii de chiller personalizate in functie de nevoi
  • sisteme de supraveghere si control la distanta

Aplicabilitate

Automotive    Industria alimentara    Industria chimica   Industia imbutelierii   Laser   Vinificatie   130717143330 app machine tools 1

220314162740 ta n mini logo

Chiller TAE MINI este solutia cea mai buna pentru racirea de proces (este compact, are limite marite de utilizare, este usor de intretinut si operat chiar si in cele mai grele conditii de utilizare).

Capacitate nominala de racire – 1,7 – 4,4 kW

Catalog TAE Mini

161004102140 bp taeevo tech mini

Chiller TAEevo Tech MINI – Air-cooled industrial chillers.

Capacitate nominala de racire –  1,8 – 4,4 kW

Catalog TAE evo Tech Mini

140306083440 bp taeevo tech

Chiller TAEevo Tech este un echipament compact echipat, standard, cu un rezervor si pompa interne, oferind o solutie verificata si testata, care a primit recuoastere la nivel mondial. Air-cooled process chillers with scroll compressors – R410A.

Capacitate nominala de racire – 259 kW

Catalog TAE evo Tech

190723164840 tae evo lwt logo

Chiller TAEevo LWT este o gama de chillere proiectata special pentru temperaturi reduse ale lichidului glicolat (pana la -24 grade Celsius). Air-cooled process chillers with scroll compressors – R449A.

Capacitate nominala de racire – 4,5 – 52,5 kW

Catalog TAE evo LWT

Chiller ARIES TECH2 – Air cooled water chillers featuring hermetic scroll
compressors with R410A.

Capacitate nominala de racire – 232 – 1334 kW

Catalog ARIES TECH2

220720170340 taeg logo

Chiller TAE G PROCESS COOLING SOLUTIONS COOLING ONLY.
Air-cooled process chillers with scroll compressors.
Capacitate nominala de racire – 7 – 254 kW

Catalog TAE G

201014170940 lo ariesg

Chiller ARIES G – Air cooled water chillers featuring hermetic scroll compressors with R454B.

Catalog ARIES G

Chiller ARIES TECH2 – Air cooled water chillers featuring hermetic scrollcompressors with R410A

Catalog ARIES TECH2

220720172340 asn logo

Chiller ARIES N – Air cooled liquid chillers featuring reciprocating compressors with propane.

Catalog ARIES N

201221170240 logo ipng

Chiller iPHOENIX G – Air cooled water chillers featuring semi-hermetic variable-speed inverter screw compressors with R513A.

Catalog iPHOENIX G

201014172640 logo png2

Chiller PHOENIX G – Air cooled water chillers featuring semi-hermetic screw compressors with R513A.

Catalog PHOENIX G

Chiller racit cu aer

Un chiller racit cu aer este o unitate de climatizare care utilizează aerul ca agent de răcire în locul apei sau a altor lichide. Acestea sunt utilizate în principal pentru a răci spațiile mari, cum ar fi halele industriale sau depozitele.

Principiul de funcționare al unui chiller racit cu aer este relativ simplu. O bobină de răcire este alimentată cu aer exterior, care este apoi condensat într-un recipient închis. Acest proces de condensare face ca aerul să se răcească, reducând astfel temperatura din interiorul spațiului.

Cu toate acestea, există și dezavantaje în utilizarea unui chiller racit cu aer. Acestea pot fi mai zgomotoase decât cele care utilizează apă, ceea ce poate fi o problemă în anumite medii. De asemenea, ele pot fi mai puțin eficiente în utilizarea energiei decât cele care utilizează apă, deoarece aerul trebuie să fie recirculat constant pentru a menține temperatura dorită.

Cu toate acestea, există o serie de avantaje în utilizarea unui chiller racit cu aer. Acestea includ faptul că acestea sunt mai ușor de instalat decât cele care utilizează apă și nu necesită un sistem de conducte complex. De asemenea, acestea sunt mai ușor de întreținut și nu necesită întreținere costisitoare și înlocuirea periodică a conductelor sau a altor componente.

În general, un chiller racit cu aer poate fi o opțiune bună pentru cei care caută o soluție de climatizare eficientă și ușor de întreținut pentru spații mari. Cu toate acestea, este important să luați în considerare avantajele și dezavantajele acestui tip de sistem înainte de a decide dacă este potrivit pentru nevoile dvs.

Alegerea corecta este un

chiller racit cu aer

Scrieti-ne
Aveti nevoie de ajutor?
Bine ati venit la Avalon!
Cu ce va putem ajuta?