Tubulatura ventilatie

Tubulatura textila

Tubulatura textilă produsă de Ventco HVAC oferă o soluție inovatoare și facilă pentru opțiunile tradiționale de ventilație și de construcție a fluxului de aer. Tubulatura textilă VentcoTEX este, de asemenea, mult mai accesibilă decât un sistem tradițional de conducte și difuzoare metalice.

Fiecare sistem de tuburi textile VentcoTEX este realizat 100% la comandă pentru a asigura un produs de cea mai înaltă calitate și o potrivire perfectă pentru proiectul dvs. Odată instalat, sistemul de conducte textile contribuie la un mediu mai sănătos, cu o calitate a aerului și un flux de aer îmbunătățite. Spre deosebire de sistemele de conducte metalice, VentcoTEX poate fi îndepărtat și spălat cu ușurință pentru a elimina praful, mucegaiul și condensul. Îmbunătățiți calitatea aerului, economisiți bani și creați o caracteristică arhitecturală modernă în spațiul dumneavoastră cu tubulatura textilă VentcoTEX.

Avantaje

 • greutate mai mică decât a unui sistem metalic echivalent
 • costuri mai mici
 • montaj facil si rapid
 • 100% adaptabil cerințelor

Aplicabilitate

140626151830 app cooling conditioning public buildings schools    140626151830 app cooling conditioning shopping center  140626151630 app cooling conditioning data centers  140626151730 app cooling conditioning leisure sport centers  140626151430 app cooling conditioning cinemas theaters museums  130717143330 app machine tools  140626151730 app cooling conditioning hotels restaurants

Sistemele noastre de conducte din țesătură sunt o alternativă rentabilă, atractivă din punct de vedere estetic la conductele metalice.

În arhitectura cu tavan deschis, sistemele de conducte metalice tradiționale descarcă aerul prin difuzoarele metalice montate lateral, de obicei distanțate între 3 și 4,5 m. Aerul este direcționat către zone specifice, ceea ce duce la o amestecare mai puțin eficientă a aerului în spațiul ocupat și adesea cauzând degajare și puncte calde sau reci.

Produsele VentcoTEX sunt utilizate pentru distribuirea și diseminarea aerului atât în ​​Arhitectura cu plafon deschis, cât și în cele terminate.

Diferit de conductele metalice convenționale, produsele VentcoTEX sunt proiectate și fabricate pentru fiecare proiect. Modelele pot fi sisteme simple, drepte sau machete care încorporează fitinguri, cum ar fi coturile, T-urile și reducții. Secțiunile sunt legate prin fermoare pentru a forma lungimi extinse cu diametre diferite.

Indiferent de domeniul activității (industrie, educație, comerț, depozitare, laboratoare, temporar sau permanent) VentcoTEX oferă o alegere avantajoasă.

Costul unui sistem de tuburi textile este semnificativ mai mic decât cel al unuia metalic. Există, de asemenea, economii considerabile în timpul de muncă necesar pentru instalarea tubulaturii textile versus un sistem metalic comparabil – de până la 10 ori mai multă forță de muncă (ore de om) pentru instalarea metalului.

Greutatea unui sistem VentcoTEX este cu mult mai mică decât a un sistem metalic echivalent. Proiectarea cu tuburi textile înseamnă sarcini mai ușoare pentru acoperiș, ușurință de manipulare și necesitate redusă de echipamente de ridicare pentru montarea acestora.

Modalitati de montaj si accesorii

  Hai să vorbim despre proiectul tău

  Lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp

  Dacă preferi să vorbim direct, Sună-ne!

  În funcție de program, oră, lucrări, noi vom incerca să răspundem apelului tău. Dacă totuși nu reușim, te rugăm sa ne lași un mesaj folosind formularul de mai sus.

  Scrieti-ne
  Aveti nevoie de ajutor?
  Bine ati venit la Avalon!
  Cu ce va putem ajuta?