Produse

Ventiloconvectoare

Ventiloconvectoarele  sunt dispozitive avansate de climatizare, care folosesc o combinație de ventilație și încălzire prin radiație pentru a distribui aer cald sau rece în încăperi. Acestea sunt proiectate pentru a funcționa eficient și fiabil, cu un design compact și atractiv.

Pe site-ul nostru, puteți găsi o gamă variată de ventiloconvectoare , care pot fi personalizate în funcție de necesitățile fiecărei încăperi. De asemenea, puteți afla mai multe despre funcțiile avansate ale acestor dispozitive, cum ar fi filtrele de aer lavabile și posibilitatea de control prin intermediul unei aplicații.

Vă invităm să contactați pentru a afla mai multe despre ventiloconvectoare și cum acestea pot oferi o soluție eficientă și fiabilă pentru climatizarea încăperilor dvs.

PST-CLIMA SRL este o companie italiană care proiectează și produce sisteme de hidro-climatizare a aerului – unități cu pompe de căldură integrate – pentru a oferi capacități de încălzire și răcire pentru a satisface nevoile crescânde de confort și eficiență energetică.

Avantaje

 • Calitate superioara
 • Eficienta energetica
 • Design modern
 • Instalare facila
 • Tehnologie avansata
 • Suport tehnic si post-vanzare excelent

 

images EBM 52x70 1

Ventiloconvector casetat

PS-CL PS-CLE

 

Casetele de plafon PS-CL sunt concepute pentru a fi integrate în tavane false. Datorită modularității și varietății de versiuni, acestea de la 1200 mm până la 1800 mm pot fi montate fără probleme în orice încăpere. Sunt disponibile mai multe versiuni diferite: cu o bobină din cupru sau aluminiu cu sau fără izolație, cu motor EC cu comutare electronică și chiar o versiune cu 4 rânduri de bobine, care vă permite să creșteți eficiența cu 20%! În plus, avem noi versiuni cu posibilitatea de drenare a condensului, ceea ce vă permite să mențineți mai ușor mediul curat, deoarece nu este nevoie de instalarea unei pompe de condens.

Catalog prezentare

Ventiloconvector slim

PS-FS PS-FSE

 

Noile unități terminale hidronice cu un design inovator mod. PS-FS și PS-FSE, se caracterizează printr-o eleganță extremă și un design minimalist, care permit instalarea în clădirile noi sau în unele renovări. Un proiect rafinat pentru a crea o unitate fan coil cu dimensiuni foarte reduse, datorită grosimii maxime de numai 130 mm, astfel încât să devină parte integrantă a designului interior.

Catalog prezentare

Ventiloconvector de podea și tavan

PS-FL PS-FLE / PS-FLH PS-FLHE

Ventiloconvectoarele de tip PS-FL PS-FLE sau PS-FLH PS-FLHE (podea sau tavan) de la  PST Clima sunt soluția perfecta pentru controlul temperaturii în spatiile comerciale sau industriale. Aceste produse sunt dotate cu un design modern și compact, care se integrează perfect în orice încapere. Unitatea sunt construite din materiale de calitate, astfel încât să asigure o durabilitate și o fiabilitate mare în timp.

Cu ajutorul tehnologiei avansate, acest produs poate funcționa cu eficiență maximă, oferind un flux constant de aer proaspat. Ventiloconvectorul poate fi configurat în funcție de necesitățile fiecarei încăperi, fiind capabil să ofere o distribuție uniformă a aerului. În plus, unitatea poate fi controlată cu usurință prin intermediul unei aplicații de telefon sau prin intermediul unei telecomenzi, astfel încât să asigure un confort maxim utilizatorului.

Catalog prezentare

Ventiloconvectori perete

PS-WL PS-WLE

Acest ventiloconvector  este ideal pentru sistemele de climatizare centralizate și poate fi folosit atât în spații comerciale cât și rezidențiale.

Unitatea de perete este dotată cu un ventilator centrifugal cu mai multe trepte de viteză, care poate fi reglat prin intermediul unui sistem de control, oferind astfel o circulație optima a aerului. În plus, acesta are un sistem de filtrare eficient care poate elimina particulele nocive din aer.

Ventiloconvectorul are un design elegant și compact, care se integrează perfect în orice încăpere. Acesta poate fi montat pe perete sau în tavan, în functie de necesitățile spațiului.

În ceea ce privește caracteristicile tehnice, acesta are o putere de răcire de până la 9,0 kW și o putere de încălzire de până la 9,8 kW, fiind astfel capabil să răcească sau încălzească o încapere de până la 250 mp. Unitatea are un debit de aer de până la 4000 m3/h și o capacitate de evaporare de 2,3 kg/h.

PS-WL PS-WLE de la PST Clima este un produs de înaltă calitate, cu o eficiență energetică ridicată, care oferă confort termic și un aer curat, totodată fiind ușor de utilizat și intreținut.

Catalog prezentare

Ventiloconvector ascuns

PS-UWL PS-UWLE

Ventiloconvectorul ascuns de la PST Clima este soluția perfectă pentru sistemele de climatizare în care estetica contează. Acest produs combină eficiența termică cu designul compact și discret. Unitatea este disponibilă în mai multe modele, astfel încât să se potrivească cu necesitățile specifice ale fiecărui proiect.

Caracteristicile tehnice ale acestei unități sunt impresionante, inclusiv:

 • Sistem de control cu microprocesor
 • Funcționare silențioasă
 • Eficiență energetică ridicată
 • Posibilitatea de a controla umiditatea din interiorul încăperii

Cu PS-UWL/ PS-UWLE de la PST Clima, nu numai că veți avea un sistem de climatizare eficient, dar veți obține și un interior elegant și modern. Alegeți acest produs pentru o soluție completă și de înaltă calitate pentru climatizarea încăperii dvs.

 

Catalog prezentare

Ventiloconvectorul ascus silențios

PS-UWLES

Ventiloconvectorul ascus silențios de la PST CLIMA ITALIA este un produs de climatizare performant, proiectat pentru a se integra perfect în orice spațiu. Acest dispozitiv este dotat cu tehnologie avansată, care îl face fiabil și eficient în utilizare.
Cu o construcție compactă și un design modern, Ventiloconvectorul ascus silențioas poate fi montată ușor în spații limitate, fără a afecta estetica incintei.
Această unitate de climatizare oferă o performanță optimă, cu un consum redus de energie și emisii minime de zgomot. Unitatea este echipată cu un ventilator silențios, care permite funcționarea în condiții de mare tăcere, fără a afecta confortul utilizatorilor.
În plus, Ventiloconvectorul ascus silențioas oferă o gamă largă de opțiuni de personalizare, care permit adaptarea la nevoile specifice ale fiecărui spațiu. Acest produs este disponibil într-o gamă variată de dimensiuni și puteri, astfel încât să poată fi selectată varianta optimă pentru fiecare aplicație.
Este un produs de climatizare de înaltă calitate, care oferă un raport excelent între performanță, eficiență și valoare pentru financiară. Acest dispozitiv este ideal pentru a fi utilizat în orice spațiu, unde este necesară o climatizare eficientă și silențioasă.

Catalog prezentare

Ventiloconvector conductibil

PS-DC PS-DCE

Ventiloconvectorul  conductibil este un dispozitiv de climatizare conceput pentru a distribui aer cald sau rece în interiorul unei clădiri. Acesta poate fi instalat în tavane sau pereți, asigurând o distribuție uniformă a aerului în încăpere. Ventiloconvectorul  conductibil este fabricat din materiale de înaltă calitate, cu un design atractiv și compact.

Ventiloconvectorul  conductibil are dimensiuni variabile, începând de la 150mm până la 1000mm, iar debitele de aer pot fi personalizate în funcție de necesitățile fiecărei încăperi. De asemenea, aceasta dispune de filtre de aer lavabile, care îndepărtează particulele de praf și alergeni, asigurând o calitate ridicată a aerului.

Ventiloconvectorul  conductibil poate fi controlat prin intermediul unei aplicații, permițându-vă să setați ușor temperatura dorită și să monitorizați performanța dispozitivului. De asemenea, aceasta poate fi conectată la sisteme de climatizare centralizate, oferind o soluție integrată pentru controlul temperaturii în încăperile dvs.

Catalog prezentare

Ventiloconvector conductibil cu presiune statică ridicată (250Pa)

PS-HDC PS-HDCE

Ventiloconvector conductibil cu presiune statică ridicată este un dispozitiv avansat de climatizare conceput pentru a distribui aer cald sau rece în interiorul unei clădiri. Acesta poate fi instalat în tavane sau pereți, oferind o distribuție uniformă a aerului în încăperi, chiar și în condiții de presiune statică ridicată.

Aceast ventiloconvector conductibil cu presiune statică ridicată  dispune de o construcție robustă și de materiale de înaltă calitate, cu un design compact și atractiv. Ea are dimensiuni variabile, începând de la 150mm până la 1000mm, iar debitele de aer pot fi personalizate în funcție de necesitățile fiecărei încăperi.

De asemenea, aceast ventiloconvector conductibil cu presiune statică ridicată dispune de filtre de aer lavabile, care îndepărtează particulele de praf și alergeni, asigurând o calitate ridicată a aerului. Funcționează eficient chiar și în condiții de presiune statică ridicată, oferind o soluție fiabilă și eficientă pentru distribuția aerului cald sau rece în încăperile dvs.

Poate fi controlată prin intermediul unei aplicații, permițându-vă să setați ușor temperatura dorită și să monitorizați performanța dispozitivului. De asemenea, poate fi conectată la sisteme de climatizare centralizate, oferind o soluție integrată pentru controlul temperaturii în încăperile dvs.

Catalog prezentare

  Hai să vorbim despre proiectul tău

  Lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp

  Dacă preferi să vorbim direct, Sună-ne!

  În funcție de program, oră, lucrări, noi vom incerca să răspundem apelului tău. Dacă totuși nu reușim, te rugăm sa ne lași un mesaj folosind formularul de mai sus.

  Scrieti-ne
  Aveti nevoie de ajutor?
  Bine ati venit la Avalon!
  Cu ce va putem ajuta?